kontakt@zajedno-moramo.rs

Nikola Nešić: Puna podrška novinarima

Narodni poslanik stranke Zajedno, u Skupštini Republike Srbije, Nikola Nešić, povodom  napada kragujevačkog odbora Srpske napredne stranke na lokalni internet portal Glas Šumadije, rekao je da je nekultura dijaloga, debate i razgovora koju sprovodi SNS krunisana pre par dana u Narodnoj Skupštini izborom Vladimira Orlića za predsednika Narodne Skupštine.

„Takva politika se spušta i na lokalni nivo gde postojanje kritike i objektivnog izveštavanja, nije dopušteno, najoštrije se osuđuje i koriste se uvredljive reči kako bi se objektivnost sasekla u startu. Nažalost, siguran sam da je pritisak na novinare „Glasa Šumadije“ i veći od ovog vređanja, poznajući lokalnu politiku. Ako imate drugačiji stav možete biti ignorisani i zastrašivani, treća opcija ne postoji u Kragujevcu.
Pružamo punu podršku novinarima u ime stranke „Zajedno“ i nadamo se će uskoro doći vreme da i novinari pišu slobodno, ali i da zaposleni u državnim i gradskim preduzećima skinu sa sebe „okove stranačkih obaveza.“ – izjavio je Nešić.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content