kontakt@zajedno-moramo.rs

Nikola Nešić

Član privremenog veća
Narodni poslanik

Narodni poslanik u novom sazivu i odbornik u lokalnom parlamentu Kragujevca poslednjih 6 godina. Master inženjer telekomunikacija sa 9 godina iskustva u SBB-u. Oženjen, otac dvoje dece.

Jelena Kalajdžić

Članica privremenog veća

Doktorirala na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu gde se bavi uvodjenjem novih tehnologija u proizvodnji hrane. Udata i majka dvoje dece.

Goran Milošević

Član privremenog veća

Profesor fizičkog vaspitanja, odbornik u lokalnoj skupštini, sindikalni radnik, otac dvoje dece.

Nebojša Cakić

Član privremenog veća
Narodni poslanik

Rodjen u Leskovcu 22.06.1962.
godine. Oženjen, otac jedne ćerke.
Diplomirani pravnik po zanimanju, radi u filijali Republickog fonda za zdravstveno osiguranje u Leskovcu.

Nenad Zdravković

Član privremenog veća

Rođen 1974 god. Specijalista neurologije. Predsednik GG ,,Za Leskovac -ZAJEDNO”. Odbornik skupstine grada Leskovca. Politikom se bavi od 1998 god.

Srđan Mitrašinović

Član privremenog veća

Diplomirani ekonomista – master. Živi i radi u Mačvanskom selu Slepčević. Zalaže se za uspostavljanje sistema koji daje jednake šanse.

Vladimir Radivojević

Član privremenog veća

Profesor sporta i fizickog vaspitanja. Nosilac liste na poslednjim lokalnim izborima.

Kristina Milošević

Članica privremenog veća

Rođena 1984. godine u Gornjem Milanovcu, ekonomista po struci. Udata i ponosna majka dva dečaka.
Politički sam angažovana punu deceniju i sve to vreme se snažno držim principa zbog kojih sam i odlučila da uđem u politiku.
Najbitnije u politici za mene je doslednost u vrednostima, koja opravdava dobijeno poverenje. Dosledni sebi i ciljevima koje ističete u borbi za promenu zajednice, pokazujete da zaslužujete da vam građani ukažu poverenje.

Jovan Rajić

Član privremenog veća

Advokat sa više od deset godina profesionalnog iskustva u sferi privrednog prava, energetike i životne sredine. Osnivač i predsednik Upravnog odbora Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu – RERI. Kao nestranačka ličnost bio izabran za predsednika Političkog saveta stranke “Zajedno za Srbiju”.

Zoran Petrov

Član privremenog veća

Rođen je 08.08.1965 g. u Dimitrovgradu, ekonomista, oženjen, otac jednog deteta. Generalni sekretar stranke ZAJEDNO i poverenik odbora za Dimitrovgrad. Odbornik u Skupštini opštine Dimitrovgrad od 2000. do 2020., narodni poslanik u dva mandata u Skupštini R. Srbije. Bio predsenik Nacionalnog saveta bugatske nacionalne manjine u Srbiji i dve godine predsednik koordinacije svih nacionalnih saveta manjina u Srbiji. Jedan od osnivača stranke Zajedno za Srbiju.

Go To Top
Skip to content