kontakt@zajedno-moramo.rs

U Zrenjaninu otvorena kancelarija Zajedno

Sinoć su na otvaranju kancelarije stranke Zajedno u Zrenjaninu prisustvovali kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović i kopredsednica prof. Biljana Stojković, kao i predsednik odbora u Zrenjaninu Dragan Kleut.

Stranka Zajedno ima dva jasna cilja, jedan je da nema promena granica na Balkanu a drugi da se mora raditi na tome da se Srbija što pre pridruži Evropskoj uniji! Te ciljeve možemo da ostvarimo zajedničkom odbranom i ekonomskom saradnjom na prostoru regiona, koji broji dvadeset miliona stanovnika. Ovo što se sada dešava u Skupštini Srbije jasan je znak da su promene potrebne i da je to ključna tema“, izjavio je Zelenović za lokalne medije.

„Ono što nam nedostaje to su briga za ljude, dostojanstven život, humanost u životu, za razumevanje javnog dobra i kolektiva. Mi smo opcija koja želi takav život, to nam je u programskom platformi. Život u Srbiji nije samo profitiranje, stvarno moramo da se bavimo jedni drugima i politiku spustimo na nivo da ljudi mogu da odlučuju o svom okruženju“, navela je prof. Biljana Stojković.

Dragan Kleut je izjavio da je stranka Zajedno raširila svoje odbore u Banatu, da nije to samo Zrenjanin, tu je i Pančevo, Opovo, Kovačica, Vršac i Kikinda. Pokrili su celokupnu teritoriju Banata i delovaće prevenstveno kako bi poboljšali život građana.

,,Prioritet će nam biti voda, to je u Banatu regionalni problem ali i poljoprivreda, koja je godinama bez pomoći države i urušena“, dodao je Kleut.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content