kontakt@zajedno-moramo.rs

Predsednik opštine Gornji Milanovac pretio predsednici OO Zajedno, Kristini Milošević

Predsednik opštine Gornji Milanovac optužio je Kristinu Milošević, internacionalnu sekretarku Zajedno i predsednicu OO Zajedno u Gornjem Milanovcu da poziva mlade ljude na ubistvo predsednika države, na vešanja, nabijanja na kolac i da joj je potrebna pomoć stručnih službi bolnice.

 

Ove optužbe usledile su nakon dva masova ubistva koja su zadesila Srbiju. Protesti koji su potom usledili samo su kulminacija onoga sa čim se srpsko društvo suočava decenijama.

„Na sva moja politička pitanja, kritike, zahteve za obrazloženjem određenih odluka, dobijala sam užasne komentare o mojoj porodici, pominjanje mojih roditelja, dece, razna poturanja na poslu. Uvek sam vraćala na priču o politici i na pitanja koje sam postavljala. A ja živim u Gornjem Milanovcu, maloj opštini“, rekla je Kristina Milošević.

„Pomnožite tu salvu nevaspitanih, neprimerenih reči sa 145 opština i gradova u Srbiji i dobićete mržnju i podelu naroda u ogromnoj količini, koja nas zatrpava. Dodajte na to medije naklonjene vlasti, samog predsednika kao glavnog generatora mržnje ka neistomišljenicima i dobićete užas“, dodala je ona.

Milošević saopštava da je posle prvog protesta optužena od strane predsednika opštine Gornji Milanovac da poziva mlade ljude na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića, na vešanja, nabijanja na kolac i da joj je potrebna pomoć stručnih službi bolnice.

„U jednom tekstu izrazio je toliko mržnje, nevaspitanja, odvratnosti koje ne mogu ni da pojmim. I to posle protesta zbog onakve tragedije. Nije im dosta. Ne žele da se zaustave, jer misle da, ako stanu, izgubiće fotelje i beneficije“, rekla je Milošević.

Vreme je da se ovome stane na put. Srbija ima toliko pristojnih ljudi, koji ne žele više da ih truje šaka loših i nepristojnih. Ti pristojni ljudi su šetali u ponedeljak, u tišini koja je govorila više od reči, šetali u petak u duplo većem broju i rekli jasno šta su zahtevi. I šetaće i u ovaj petak. I to u još većem broju.

„Dolaziću na sve proteste dok se ne ispune uslovi. Mora se stati sa širenjem mržnje! Mi to moramo i možemo zaustaviti samo zajedno!“, zaključuje Milošević

Go To Top
Skip to content