kontakt@zajedno-moramo.rs

Poslanički klub stranke Zajedno zahteva podatke o broju novoprijavljenih građana u Beogradu

Poslanička grupa stranke Zajedno u Narodnoj skupštini je zvanično sotavila pitanje ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću o broju građana koji su u poslednje vreme prijavili prebivalište ili boravište u Beogradu.

U zvaničnom dopisu koji potpisuje šef poslaničke grupe i kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović od ministra Gašića se traže podaci o broju građana koji su prijavili prebivalište ili boravište na teritoriji Grada Beograda i to u periodima od: 1. februar – 31. mart 2022. godine; 1. septembar – 31. oktobar 2022. godine; 1. septembar – 27. oktobar 2023. godine.

U zahtevu se posebno traže podaci za opštine i naselja: Čukaricu, Novi Beograd, Palilulu, Rakovicu, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdaru, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac,Surčin, Barajevo, Grocku, Sopot,Beli potok, Vrčin, Mirijevo, Batajnicu, Barič, Borču, Resnik, Ralju, Železnik i Sremčicu. Kao i da se posebno dostave informacije o broju lica čije je prethodno prebivalište/boravište bilo na teritoriji Grada Niša i Grada Novog Sada.

Go To Top
Skip to content