kontakt@zajedno-moramo.rs

Mitrašinović: Danas mogu da se leče samo oni koji imaju broj telefona Dane Grujičić

Zbog nebrige, nestručnosti i korupcije medicinska pomoć u Šapcu nije svima podjednako dostupna. Nesposobni kadrovi koji kradu zaboravili su na građane, a pravo imaju da se leče samo oni koji imaju člansku kartu ili broj telefona doktorke Dane Grujičić, navodi Srđan Mitrašinović, kandidat za odbornika izborne liste “Šabac protiv nasilja”.

Mitrašinović već godinama unazad ukazuje na problem seoskih ambulanti u gradu Šapcu. 

“Šabački dom zdravlja je godinama bio perjanica srpskog zdrastva, sa najboljim postignućima naročito u brizi za najmlađe i najstarije sugrađane. Politika grada Šapca do 2020. godine je bila da niko ne bude zaboravljen. Danas se zdrastveni sistem  raspada, svu korupciju i kriminal platićemo mi, građani, bilo kada odemo u prodavnicu, bilo kada se lečimo kod privatnika”.

On dodaje da zatvorene seoske ambulante predstavljaju svakodnevicu sa kojom se suočavaju građani Šapca. Mnogi od tih objekata primarne zaštite po selima oronuli su i ruinirani do te mere da nisu ni dostojni zdravstvene delatnosti,

“Protiv takvog odnosa prema građanima moramo se boriti, zbog toga je veoma važno da 17. decembra svi izađu na birališta, glasaju za “Srbiju protiv nasilja” na parlamentarnim i “Šabac protiv nasilja” na lokalnim izborima, kako bi obezbedili normalan i pristojan život u Šapcu i Srbiji.”, zaključio je na kraju Mitrašinović.

Go To Top
Skip to content