kontakt@zajedno-moramo.rs

Miketić: Savamalu si srušio – Beogradski Sajam nećeš

Predsednik Republike je juče priznao nešto što smo svi znali, da je on doneo protivzakonitu i protivustavnu odluku da se u izbornoj noći, bagerom poruše kuće u Hercegovačkoj i tako izvrši nasilje nad imovinom, ali i ljudima koji su se tu našli.

“Sa ponosom vam saopštavam ja sam bio čovek koji je doneo odluku da se ruše udžerice “, izjavio je Vučić. Ova izjava u duhu, “pogazio sam državu, šta mi možete?!“ je šamar svim slobodnomislećim građanima Srbije.

Međutim tu nije kraj kriminalnom projetku Beograda na vodi. Ista ova milenijumska građevinska mafija, planira da sruši Beogradski sajam i da na tom zemljištu podigne brdo načičkanih solitera zarad novih nekoliko milijardi profita koji će otići njima u džepove.

Beogradskom Sajmu je već otet deo parkinga i predat Beogradu na vodi. Sve se to radi pod plaštom nekakvog novog EXPO centra i nacionalnog stadiona koji hoće da zidaju na sred surčinske livade. Beograd ima divan sajam i čak dva reprezentativna stadiona. Sve drugo je čista pljačka.

U budžetu je već predviđen novac za taj Surčinski projekat, koji će građani platiti preko milijardu evra. Znači, prvo žele da sruše Sajam, prošire Beograd na vodi i tu zarade milijarde, a potom da građani platiti infrastrukturu za projekat koji će SNS kartelu uliti nove milijarde u džepove

Beograđani neće dozvoliti rušenje njihvog lepog i uglednog Sajma i jasno ćemo ovaj put stati pred bagere i reći, Sava Malu si srušio, ali Beogradski sajam nećeš!

Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ

Go To Top
Skip to content