kontakt@zajedno-moramo.rs

Miketić: Oslobađanje Beograda počinje sa Kalemegdana

„Uklanjanjem zaštitnih ograda sa nelegalnih radova na Kalemegdanu, simbolično smo započeli proces oslobađanja Beograda, koji će se u potpunosti završiti nakon narednih izbora“, izjavio je Đorđe Miketić, narodni poslanik i predsednik beogradskog odbora stranke Zajedno, nakon akcije na Beogradskoj tvrđavi.

Aktivisti stranke, predvođeni Miketićem uklonili su zaštitnu ogradu na nelegalnim radovima na Kalemegdanu, na mestu gde je trebalo da nikne kafić pored najavljene gondole.

„Na ovom mestu je počinjen zločin nad Beogradom i nad njegovim simbolom, Kalemegdanskom tvrđavom. Posečena stabla, omiljena disciplina SNS vlasti u Beogradu, narušavanje izgleda Kalemegdana i novi, bespotreban, projekat, za novu pljačku u gradu. Danas je to srušeno, a definitivno će biti prekinuto 17. decembra nakon izbora koji nam slede“, poručio je Miketić.

Miketić je pozvao građane da izađu na izbore i svojim izborom smene ovu štetočinsku vlast.

„Kao što smo mi danas ovde snagom naših mišića i jedinstva uklonili ovu ogradu, pozivam vas da i vi 17. decembra snagom vaše volje za zelenim i uređenim Beogradom, uzmete olovke u ruke, izadjete na birališta i oslobodite Beograd“, zaključio je Miketić i najavio da će u narednom periodu stranka Zajedno ponovo ukazati na sve zločine koje je ovaj režim načinio nad Beogradom, kako ne bi bili zaboravljeni i podsetili građane šta treba da bude njihov izbor 17. decembra.

Go To Top
Skip to content