kontakt@zajedno-moramo.rs

Kopredsednici stranke Zajedno pružili podršku tužiteljkama

Ispred Vlade Srbije organizovan je skup podrške tužiteljkama Bojani Savović i Jasmini Paunović. Na protest su došli i kopredsednici stranke Zajedno.

Ovo je jedna nova iskra slobode, rekla je kopredsednica stranke Zajedno Biljana Stojković i istakla da svako ko slobodno misli i želi da živi dostojanstveno, danas mora da bude ovde.

Pojavile su se neke hrabre žene koje su pokrenule jedan proces i to ne smemo da zanemarimo i moramo apsolutno da podržimo.

Nadamo se takvim iskrama u svim delovima društva, u svakoj profesiji, posebno u onim profesijama koje se tiču institucija države koje su zarobljene, koje su izbrisane iz državnog sistema i predate u ruke SNS-u.

Ovakve skupove svako slobodnomisleće biće mora da podrži.

Kopredsednik stranke Zajedno, Nebojša Zelenović, zahvalio se svim građanima koji su došli na današnji skup i koji će dolaziti i na naredne skupove.

Borba po borba, pobeda po pobeda. Siguran sam da će se i ovde ostvariti još jedna pobeda, a to je da Tužilaštvo mora da bude samostalno. Sudovi moraju da budu nezavisni.

Ko god je mislio da u Srbiji nema energije, susreće se upravo sa ovim masovnim protestom.

Borićemo se i podržavati svakoga ko iskreno misli, ko slobodno govori i ko misli da Srbija mora i treba da bude pristojna država.

Ima dovoljno ljudi da se za te bitke izborimo zajedno.

Pozivam sve da se pridruže svim sledećim događajima kojih će svakako biti i da svi zajedno osvajamo nove pobede.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content