kontakt@zajedno-moramo.rs

Jovović: Još jedan pokušaj krađe javnog novca u Subotici

Vojvođanski odbor stranke Zajedno najoštrije osuđuje pokušaj najnovije megalomanske pljačke građanki i građana kroz navodni porast cene radova na izgradnji Narodnog pozorišta Subotice i akva parka na Paliću, za šta će biti izdvojeno preko pola milijarde dinara. Građanke i građani nisu dužni da trpe nasilje nad svojim novčanicima, dok istovremeno više od 700.000 ljudi u Srbiji živi na ivici egzistencije.  

“Naprednjačke vlasti u Subotici nisu se udostojile da smisle ni pokušaj izgovora za ovu očiglednu krađu javnog novca. A sama priča o završetku zgrade pozorišta Subotičanima već odavno liči na vic sa, nažalost, mnogo više elemenata tragedije nego komedije.” – izjavio je poverenik vojvođanskog odbora Zajedno! i kandidat za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, doc. dr Radivoje Jovović.

Vojvođanski odbor Zajedno! obećava građankama i građanima da će nakon 17. decembra i smene vladajućeg režima, odgovorni za ovu i mnoge druge pljačke odgovarati pred nadležnim organima, a da će ovakve pojave biti naša ružna prošlost.

Go To Top
Skip to content