kontakt@zajedno-moramo.rs

Biljana Stojković prijavila policiji pretnju smrću

U svojoj prijavi policiji, nakon pretnje putem društvene mreže Tviter, profesorka Biljana Stojković i kopredsednica stranke Zajedno izjavila je da ovo nije prvi put da preko društvenih mreža dobija pretnje, ali je ova poruka verovatno najgroznija u svojoj slikovitosti i namerama.

“Svi koji se opiru autokratskoj vladavini Aleksandra Vučića stavljeni su na otvoreno lovište za članove Srpske napredne stranke i njihove botove. Namera je, naravno, da se nateramo na odustajanje od borbe i da se ućutimo. Svako se zbog ovakvih pretnji oseća ugroženo, za sebe i svoju porodicu. To ne može, međutim, sprečiti slobodnomisleće ljude da nastave svoje delovanje sa ciljem stvaranja pristojne Srbije”, poručila je Stojković.

Stranka Zajedno očekuje od policije da postupi u skladu sa Zakonom i pronađe osobu koja je uputila ovu pretnju, a to je navedeno u prijavi policiji.

Biljana Stojkovič je redovna profesorka Univerziteta u Beogradu i bila je predsednički kandidat na izborima 2022. godine, dodato je u prijavi.

Pretnja prof. Biljani Stojković
Pretnja prof. Biljani Stojković

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content