kontakt@zajedno-moramo.rs

Apsolutno su netačne informacije koje prenose B92, portal 24sedam.rs i narodna poslanica Staša Stojanović

Ovom prilikom Vas kao punomoćnik poslanika Aleksandra Jovanovića Ćute i dr  Đorđa Miketića opominjem, u skladu sa čl. 83 i čl. 84 Zakona o informisanju, da objavite demanti – ispravku informacije, odnosno  prenete vesti da su organizovali proteste na Šodrošu i predvodili napade na policiju, te se pozivali na poslanički imunitet.

Gore imenovani poslanici su bili prisutni na Šodrošu. Poslanik Đorđe Miketić je priveden i pušten od strane policijskih službenika, bez pozivanja na imunitet. Aleksandar Jovanović Ćuta niti je organizovao, niti je priveden, niti se pozvao na poslanički imunitet.

Nije se pozivao na poslanički imunitet ni kada je saslušavan u PS Majdanpek, niti kada ga je juče na Šodrošu policajac udarao štitom. Poslanika Đorđa Miketića su udarali policijski službenici i oborili ga na zemlju.

Ukoliko ODMAH ne demantujete ove neistinite  informacije, biću prinuđena da pokrenem odgovarajuće sudske postupke protiv Vas.

Narodnoj poslanici Staši Stojanović poručujem da se za javno izgovorene laži može pozvati na imunitet narodnog poslanika, ali će svakako biti označena kao neko ko pronosi i prenosi neistinite informacije i time stvara zabludu kod građana Srbije. Međutim, njoj i priliči takav stil rada jer za drugačije ni ne zna.

Danijela Nestorović

Advokat i narodni poslanik Moramo – Zajedno

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top