kontakt@zajedno-moramo.rs

Zelenović: Vučić nudi hleba i igara!

Pošto je već podelio helikopter novac i smanjio cenu hleba ostele su još igre. Nudi nam predsednik EXPO ali i železničku stanicu pride, pa bi po njemu to bi trebalo biti dovoljno da se zaborave zahtevi protesta koji niču po Srbiji, komentariše Nebojša Zelenović, narodni poslanik i kopredsednik stranke Zajedno jučerašnje obraćanje Aleksandra Vučića.

Predsednik je u sinoćnjem obraćanju najavio treće svečano otvaranje iste železničke stanice – „I mi bi sada svi trebali da se radujemo jer dobijamo železničku stanicu u 21. veku i zaboravimo pogibije dece i omladine“, kaže Zelenović.

U svom „istorijskom“ obraćanju Vučić je posvetio samo tri minuta vanrednim situacijama koje su pogodile Srbiju prethodnih nedelja, „valjda nije hteo građane da zamara trivijalnostima kao na primer šta će preduzeti da se tako nešto više ne ponovi“, kaže Zelenović.

„Ništa nismo čuli ni o odgovornosti za nesreće u Bačkoj Palanci – jer valjda opet sistem nije zakazao. Čuli smo samo da su njegovi ljudi na lokalu nesposobni pa će slati timove za pomoć tim nesposobnjakovićima, smene izgleda nisu opcija“, dodaje kopredsednik stranke Zajedno.

Zelenović smatra i da Vučić u očaju pokušava da ljudima zamaže oči: „Kule i gradovi, EXPO, veštačka inteligencija, kola bez vozača – a dok se to ne desi kumovi će nesmetano gaziti ljude po ulicama. Umesto kanalizacije koju je obećao građanima leve obale Dunava nudi okrečene fasade koje mogu videti ako dođu do centra grada i ne samo fasade već i dekorativno osvetljenje na njima“.

„Srbija na ulicama tri meseca traži da se podnese odgovornost za smrt dece i mladih, da se ispuni pet zahteva i to se ne može sakriti kulisama novog pranja para koje predvodi SNS režim i šarenim lampicama na fasadama. Ovu priču ne može prodati, ne kupujemo“, zaključio je Zelenović.

Go To Top
Skip to content