kontakt@zajedno-moramo.rs

Zelenović: Siledžija sa šabačkog mosta je danas direktor Javnog preduzeća!

Pre tačno dve godine na mostu u Šapcu desilo se nasilje koje je uzburkalo javnost i skrenulo pažnju na problem rudarenja litijuma i bora u Srbiji. Tada su SNS jurišnici palicama, motkama, čekićima, bagerom, napali goloruki narod koji je mirno protestovao protiv Rio Tinta. Te huligane je predvodio Nebojša Stojićević Jarin koji je vozio bager sa kojim je krenuo na demonstrante. 

„Taj čovek je nagrađen za to nasilje nad građanima Šapca i Mačve, Jarin je sada direktor javnog preduzeća Infrastruktura koje vodi investicije u gradu. Kako je to inače u SNS koruptivnoj mreži on je ujedno i vlasnik privatne firme koja se bavi asfaltiranjem! Lokalni kabadahija, koji nije odgovarao za dešavanja na mostu ali koji je uspeo da uposli svoju firmu trošeći javni novac“, ispričao je Zelenović.

Nebojša Stojićević Jarin je potrošio je 2 milijarde dinara na asfaltiranje po šabačkim selima zato što sve to radi po 4 puta većim cenama.

„U gradu je saobraćajni kolaps, ljudi nemaju gde da se parkiraju pa se kola guraju po blatu, a pešaci hodaju kako moraju po kolovozu, gaze po barama i preskaču prepreke. U planu je bila izgradnja 7 parking garaža, ali Jarin nije uradio ni jednu – nije ga briga zato što njemu nije javni interes u fokusu nego kako da što više napumpa cene i izvuče što više novca za sebe i SNS koruptivnu mrežu“, rekao je Zelenović.

Kandidat za gradonačelnika Šapca je podsetio da već postoji plan za veliku garažu od 300 parkig mesta u centru grada koja bi rešila najveći deo problema sa parkiranjem u ovom gradu. 

“Hajde da stavimo tačku na korupciju, nasilništvo i zastrašujuću nestručnost vlasti. Verujemo da je normalan život u Srbiji i Šapcu moguć. Pozivamo sve građane Šapca i Srbije da 17. decembra daju podršku listama Srbija protiv nasilja i Šabac protiv nasilja, kako bismo konačno videli leđa i da pristojan život postane svakodnevnica“, zaključio je Zelenović.

Go To Top
Skip to content