kontakt@zajedno-moramo.rs

Zelenović: Građanima je dosta Vučićevog nasilja i laži

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u poslednjim izjavama najavio mogućnost raspisivanja izbora čime je pokazao da je i te kako uplašen pritiska koji stvaraju građani i opozicija.

„Vučić je sateran u ćošak! Građani su pokazali da zajedno možemo da izvršimo pritisak na vlast i da se izborimo za sigurnije i bolje društvo za sve nas“, rekao je Nebojša Zelenović narodni poslanik i kopredsednik stranke Zajedno.

On je dodao da je ovo samo prvi korak i da se tu nećemo zasutaviti.

„Predstavnici vlasti, oni kerberi sa slike u tvitu premijerke Ane Brnabić, stvaraju takvu atmosferu u društvu da ljudi nemaju drugo rešenje nego da traže potpunu promenu paradigme sistema koji stvara nasilje i nasilnički vlada“, izjavio je Zelenović.

„Vučić najavljuje raspisivanje izbora ne zato što on to želi nego zato što su mu građani u masovnim protestima pokazali da im je dosta njegovog nasilja i laži koje predugo trpe. Međutim, to nije dovoljno, zahtevi su jasni – tražimo smene u REM-u i na RTS-u i ukidanje Pinka i Hepija pošto su mediji koje on kontroliše i preko kojih seje mržnju, nasilje i podele u društvu. Dosta smo iz javnih budžeta plaćali to zlo koje nas truje i koje uništava mogućnost stvaranja demokratskog društva“, poručuje Zelenović.

U petak svi treba ponovo da dođu u Beograd pred Narodnu skupštinu. Zajedno se možemo izboriti za veću sigurnost i bolji život. Sve mora da stane kako bismo konačno stali na put nasilnicima iz vlasti.

Go To Top
Skip to content