kontakt@zajedno-moramo.rs

Zelenović: Da institucije mogu slobodno da rade, Siniša Mali bi se našao pred sudom iz drugih razloga

Kako javljaju mediji Upravni sud je doneo presudu kojom se poništava odluka Senata Univerziteta u Beogradu o poništavanju diplome doktora nauka ministru finansija Siniši Malom. Kopredsednik stranke Zajedno, Nebojša Zelenović smatra da bi se Mali našao pred sudom iz drugih razloga da institucije mogu slobodno da rade svoj posao.

„Ministar finansija jedne države svoj doktorat brani na sudu! Da ovo nije tužno bilo bi smešno, ali nažalost štetočinska vlast SNS-a nas je već navikla da ne očekujemo ništa ozbiljnije od njih“, rekao je Zelenović.

On je dodao i da su svi oni koji su pošteno studirali svoje diplome branili pred kolegama i profesorima na fakultetima: „Ipak Siniša Mali je deo vlasti koja je odavno od građana otela sve institucije pa tako sada sud određuje rektoratu univerziteta koji je doktorat plagiran, a koji nije“.

„Da institucije mogu slobodno da rade, Siniša Mali bi se našao pred sudom iz drugih razloga – odgovarao bi na pitanja o svim onim sumnjivim stanovima, o rušenju u Savamali ili o raznim sumnjivim i skupim kreditima i ugovorima i dogovorima koje sklapa u ime naše države“, izjavio je Zelenović.

Go To Top