kontakt@zajedno-moramo.rs

Zaustavićemo zlo koje vlada Srbijom

Stranka Zajedno i Demokratska stranka najoštrije osuđuju sadržinu propagandnog materijala koji deli režimska, kvazipatriotska organizacija “Naši”. Zbog panike koja je nastala nakon usvajanja rezolucije u Evropskom parlamentu, na više lokacija u Beogradu su lepljeni žuto plavi plakati i deljeni flajeri na kojima Nebojša Zelenović, Biljana Stojković i naše kolege iz koalicije Srbija protiv nasilja nose nacistička obeležja.


Samo u društvu uređenom po meri Aleksandra Vučića moguće je da jedna organizacija, koja i ne krije da podstiče nacizam i šovinizam, optuži nekog drugog da je kvisling i nacista. Jedino u državi u kojoj nema ni traga od institucija, moguće je da za najteža krivična dela optužuju oni koji krađom izbora ruše ustavni poredak. Samo u državi kojom upravlja mafija, moguće je da policija i tužilaštvo štite one koji šire mržnju.


Svesni ovih činjenica, mi i ne tražimo da nadležni reaguju, iako bi oni to morali po službenoj dužnosti. Ovim saopštenjem se obraćamo građanima Srbije i poručujemo im da se ne plašimo, da ćemo pobediti mafiju i zlo koje je okupiralo našu državu i da ćemo povratiti normalnost u naše živote.

Go To Top
Skip to content