kontakt@zajedno-moramo.rs

Zajedno za Šabac: Većinska Srbija je za smenu nasilničke vlasti

Velika tuga našeg društva je što ni najveće tragedije sa kojima se suočavamo nisu dovoljne da zaustave nasilje i pretnje koje svakodnevno stvara vlast. Mržnja i podele u društvu koje seju predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić verno prate i njihovi lokalni kerberi kao što je Vladimir Mićić, član Glavnog odbora SNS i potpredsednik Gradskog odbora SNS u Šapcu.

Ovaj koordinator lokalnih SNS batinaša koji su na građane u mirnom protestu na mostu išli bagerom i pokušali motkama da ih rasteraju se drznuo da nekome govori o nasilju. Vi ste ti nasilnici protiv kojih se građani na masovnim protestima bore, vi ste oni koji predstvljate pretnju za naše porodice, za našu decu i sve građane koji žele siguran i bolji život u našem Šapcu i Srbiji.

Nasilje koje je kulminiralo u našem društvu je rezultat deset godina vlasti SNS-a koji je preoteo sve institucije i koji preko svojih medija kao što su Pink i Hepi seje nasilje i razdor u društvu. Takva vlast je građane naterala da se na ulici bore za veću sigurnost i bolji život i građani od toga neće odustati bez obzira koliko im nasilnici kao što je Mićić prete.

Većinska Srbija nije za nerede ali jeste za smenu nasilničke vlasti kojoj je vreme da ode.

Go To Top
Skip to content