kontakt@zajedno-moramo.rs

Zajedno: Nema odgovornih za povlačenje policije pred maskiranim batinašima na Šabačkom mostu!

Skoro će dve godine od kada su maskirani napadači tukli građane na Šabačkom mostu. Dve godine otkako se policija povukla pred maskiranim huliganima i prepustila narod na njihovu milost i nemilost.

Stranka Zajedno podnela je tada krivičnu prijavu protiv tadašnjeg načelnika Policijske uprave u Šapcu, ali i protiv drugih NN lica, koja su u tom lancu komandovanja bila podređena ili nadređena tadašnjem načelniku. Apelaciono tužilaštvo odbacilo je tu prijavu, međutim stanka Zajedno je podnela prigovor ali i taj prigovor je odbačen! Najpre je odeljenje za suzbijanje korupcije odbacilo našu prijavu sa vrlo detaljnim obrazloženjem u kojem navode izveštaj iz policije šta se sve dešavalo, nakon čega su došli do zaključka da krivičnog dela nije bilo.

„Nikakve dodatne istrage nije bilo! Zbog toga smo podneli prigovor Apelacionom tužilaštvu u Novom Sadu, gde nam je, pre neki dan, stiglo obaveštenje o odbijanju našeg prigovora kao neosnovanog, zato što je, kako oni tvrde, prvostepeno tužilaštvo dalo dovoljne i obrazložene razloge“, istakao je advokat i član stranke Zajedno Aleksandar Mijailović za televiziju Nova S.

Dve godine građani Šapca traže odgovornost za povlačenje policije pred maskiranim batinašima na Šabačkom mostu! Iako nadležne institucije ne prepoznaju krivca, svi naši sugrađani na brojinim fotografijama i snimcima, znaju ko je kriv!

Go To Top
Skip to content