kontakt@zajedno-moramo.rs

Za Leskovac ZAJEDNO: Nove neistine večite ministarke Mihajlović

Izjava ministarke Zorane Mihajlović da su od mera štednje električne energije izuzete škole, vrtići i bolnice veoma je diskutabilna, jer su bolnice u Srbiji, pa i leskovačka, dobile preporuku za štednju iz Ministarstva i već počele da je sprovode.

Šizofrena politička situacija u Srbiji koja se manifestuje, između ostalog, stalnim odlaganjem izbora Vlade, borbom političkih frakcija u vladajućoj koaliciji, odnosno kriminalnih organizacija za dobijanje ministarstava i političkog uticaja u novoj Vladi, dovodi do smešnih situacija, koje odslikavaju postojeću tragičnu situaciju u zemlji Srbiji. Dosadašnja, sada tehniška Vlada, je bila opterećena unutrašnjom borbom ministara za interese stranih država, kriminalnih organizacija i političkih frakcija, zahvaljujući kojima su izabrani u tu Vladu. Zato smo često bili svedoci sukoba ministara iz iste Vlade oko pojedinih pitanja, koji su se međusobno optuživali za kriminal, za služenje drugim državama, za neznanje i nesposobnost.

Vrlo često je u tim konfliktima učestvovala večita ministarka Mihajlović, građanima Leskovca poznata po dozvoli datoj preduzeću PWW za tretman opasnog otpada. Ona je danas izjavila da se mere štednje električne energije ne odnose na bolnice i škole iako su te ustanove dobile preporuke ,,čitaj” naredbe koje mere moraju da preduzimaju.

Borba za ministarska mesta, koja makar privremeno obebeđuju zaštitu od krivicnog gonjenja i nastavak neskrivene pjačke ulazi u završnu fazu, tako da građanima mora biti jasno da nas čeka teška zima, upravo zbog njih i njihovog šefa i da je to tek pocetak. Već imamo dvocifrenu inflaciju, nemamo šećer i mleko, a uskoro i druge zivotne namirnice, već sada ponegde nestaje struja, iako nam je naš supermen, do pre nepunih mesec dana tvrdio da je, onako ponosan i svemoguć, obebedio energente za celu zimu i napunio državne rezerve svime i svačime. Tačno je, oni i njihove porodice neće trpeti, a nama kako bude, a biće sve gore i gore, sve dok ih ne izlečimo od bolesti koja se zove neograničena vlast

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content