kontakt@zajedno-moramo.rs

Vlast ponovo stvara paniku i krši zakon – pozivamo na protest protiv nasilja

Stranka Zajedno izražava duboko saučešće porodicama i prijateljima stradalih u užasnom zločinu u okolini Mladenovca. Zahtevamo da vlast prestane da koristi tragedije koje se dešavaju u zemlji u političke svrhe, a građane pozivamo na mirno protestno okupljanje u ponedeljak.

Najviši predstavinici vlasti ponovo stvaraju paniku, krše zakon vodeći istragu na konferencijama za štampu, a od ljudske patnje prave politikantski igrokaz koji zaslužuje prezir.

Više od deset godina oduzimanja dostojanstva građanima i građankama Srbije sada dolazi na naplatu. Talas nasilja kojem svedočimo je posledica zloupotrebe vlasti koja maltretira društvo, bahato upotrebljava kriminalce za postizanje svojih ciljeva i upotrebljava medije koje kontroliše kao oružje masovnog uništenja neistomišljenika. Zbog svega ovoga u Srbiji se niko ne oseća sigurno, a krivac za to je vlast.

Stranka Zajedno poziva sve ljude u našoj zemlji da ostanu ujedinjeni i solidarni.

Pozivamo građane da se okupimo na platou ispred Narodne skupštine u Beogradu, u ponedeljak od 18h, na mirnom protestnom skupu na kome ćemo iskazati zajedničku snagu i volju za normalnim životom.

Go To Top
Skip to content