kontakt@zajedno-moramo.rs

Stranka Zajedno je formirala nova povereništva u Kniću, Žitištu i Smederevskoj Palanci

Stranka Zejdno se širi. Prethodne nedelje smo formirali tri nova povereništva – u Kniću, Žitištu i Smederevskoj Palanci i pozivamo sve građane i građanke iz ovih opština koji žele da se bore za bolji život da nam se u toj brorbi pridruže.

Poverenik stranke Zajedno za opštinu Knić je Žarko Pavlović, menadžer prodaje u „AD vino Župa“. Pavlović nikad nije bilo član nijedne stranke, a po struci je šumarski tehničar. Oženjen je i otac je dvoje dece.

Milica Gverić, veterinarska tehničarka iz Srpskog Itebeja će biti poverenica za opštinu Žitište. Ona radi u struci i nije se bavila politikom ranije.

Diplomirani sociolog Luka Vojčevski je poverenik stranke Zajedno za Smederevsku Palanku. Vojčevski se interesuje za sport i kulturu, bavio se novinarstvom, uređivao elektronski časopis o kulturi. Rekreativno trči polumaratone i maraton.

Stranka Zajedno smatra da politika ne treba da se vodi u uskim krugovima nabeđenih elita, već od strane svih nas, rame uz rame sa komšijama, kolegama i sugrađanima na planini, na radnom mestu ili na ulici, reč na reč, svima vidljivo, u institucijama. Od mesne zajednice do Narodne skupštine, država treba da pripada građanima, i nikom drugom. Sigurni smo da novi ljudi u političkom životu mogu doneti i ovakve principe u razvoj našeg društva i političkog života u njemu.

Verujemo da udruživanje dobronamernih, pametnih i stručnih ljudi, aktivista iskazanih u borbi za socijalnu pravdu i ljudska i radna prava, za bolji i humaniji život u gradovima i selima, za čist vazduh, zemlju i vodu, može kreirati snažnu političku snagu koja će voditi borbu za bolji život.

Go To Top
Skip to content