kontakt@zajedno-moramo.rs

Šapčani, zahvaljujući politici Nebojše Zelenovića možete biti mirni. Nećete plaćati duple račune!

Toplane širom Srbije naplaćuju potrošačima grejanje tokom čitave godine. To znači da niko nema uticaj na to koliko će potrošiti energije i samim tim koliki će račun biti na kraju meseca.

Ovog oktobra se to pitanje dodatno komplikuje idejom o odlaganju grejne sezone za 15 dana, radi uštede. Za to vreme će građani širom Srbije plaćati i grejanje koje nemaju i struju koju troše da bi se grejali. Dakle, štedimo energente toplanama koje ujedno i zarađuju, a račune za struju plaćamo preko svake mere, jer štedeći gas trošimo struju.

Zaplet vredan Šekspira, a građani u očaju zagledani u novčanike i svakodnevna poskupljenja ne vide da su po ko zna koji put nasamareni.

Istine radi, toplana u Šapcu skoro jedina već godinama jedina obračunava račune na osnovu potrošnje. U toku leta korisnici plaćaju održavanje, a u toku grejne sezone na to se doda obračunata potrošnja energenata.

Ovaj sistem naplate tekovina je demokratske vlasti Nebojše Zelenovića u kojoj se vodilo računa o dobrobiti građana, a ne o njihovoj bezočnoj pljački.
Tako, dok skoro čitava Srbija skupo plaća duplo golo, građani Šapca imaju bolju šansu zahvaljujući gradskoj upravi na čelu sa Nebojšom Zelenovićem i viziji modernog, energetski održivog i za stanovnike najboljeg mogućeg mesta za život u kojem se domaćinsko poslovanje podrazumevalo.

Ostaje da vidimo da li će lažni gradski čelnici primeniti kreativnu pljačku i na primeru Šapca ili se ipak neće usuditi da menjaju dobro uređen sistem koji su na silu oteli.

Dok sud drugačije ne odluči, molimo ih da ne diraju dugmiće.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content