kontakt@zajedno-moramo.rs

SAOPŠTENJE STRANKE ZAJEDNO POVODOM RANJAVANJA DEČAKA I MLADIĆA NA KOSOVU I METOHIJI

Stranka Zajedno najoštrije osuđuje napade na Stefana Stojanovića (11) i Miloša Stojanovića (21), koji su ranjeni u Gotovuši kod Štrpca od strane lokalnog Albanca.

Pozdravljamo činjenicu da je napadač uhapšen i drago nam je da su dečak i mladić u boljem stanju i da se oporavljaju. Nadamo se da će sa svojim porodicama i ostalim Srbima proslaviti Božić u miru i slozi i naročito zdravlju.

Problem je i u tome što se od javnosi kriju sve vitalne informacije koje u ovom trenutku utiču na rešavanje aktuelne krize i oko Kosova i Metohije, ali i oko spoljno-političke pozicije zemlje. Stranka ZAJEDNO je još tokom kampanje rekla da želi da se uključi u dijalog, da da svoj doprinos u rešavanju ključnih pitanja jer postoje rešenja koja možemo ponuditi, međutim, vlast i dalje igra igru skrivanja i zabašurivanja problema, dok se obespravljeni ljudi mrznu na barikadama i dok energetska kriza i odustajanje od evropskog puta preti da bez ikakve perspektive ostavi građane Srbije, koji su već sada jedni od najsiromašnijih u Evropi.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content