kontakt@zajedno-moramo.rs

PREDSTAVLJEN PETI KANDIDAT NA PREDIZBORIMA

Danas je u prostorijama stranke Zajedno predstavljen peti kandidat na prvim srpskim predizborima odbornik u Skupštini grada Miloš Baković Jadžić. Predstavljanju su prisustvovali kopredsednik stranke zajedno Nebojša Zelenović i kopredsednica prof. Biljana Stojković.

Baković Jadžić zalagaće se za grad ekonomske jednakosti i ekološke pravde. Ekonomska jednakost podrazumeva utvrđivanje kome je šta zaista potrebno u ovom gradu i pravednu raspodelu bogatstva kojom grad akumulira – obezbediti dostojanstven rad, odnosno zaštiti prava radnika, u gradu svako mora imati platu za život, sigurne poslove i kraće radno vreme.

Ekološka pravda za koju se Miloš zalaže podrazumevala bi mere čijim bi primenama blagodeti ekološke tranzicije osetili svi ljudi – prelazak na čistiju energiju, subvencije onima koji nemaju sredstava za to, od zamene prozora do krovova, kao i strožija kontrola zagađivača.

Poručio je da se svi uključe u proces predizbora i pomognu da se politika vrati u ruke građana, jer se upravo njih i tiče najviše.

,,Ne smemo dozvoliti da jednu elitu prosto zameni druga’’, zaključio je Baković Jadžić.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content