kontakt@zajedno-moramo.rs

Potpuno je jasno da se Evropski palament posvećeno bavi izbornom krađom u Srbiji

Posle serije sastanaka sa evroposlanicima, potpuno je jasno da se Evropski palament posvećeno bavi izbornom krađom u Srbiji. Postoji značajna verovatnoća da će tekst sutrašnje rezolucije biti oštar i izuzetno nepovoljan po srpsku vlast.

Razgovarali smo o međunarodnoj istrazi, o zloupotrebama biračkog spiska i registra prebivališta. Snažno smo predočili uvaženim kolegama potrebu građana Srbije da imaju normalan život. To nije moguće ako nemamo slobodne i poštene izbore. Zbog svih dokaza koji su predočeni, zahtevamo da svi izbori u Srbiji, održani 17.decembra, budu poništeni. Kralo se na veliko i kralo se svuda. Prijatno smo iznenađeni koliko su predstavnici građana u EU parlamentu upoznati sa detaljima izborne krađe i njihovom ozbiljnom spremnošću da pomognu građanima Srbije.


Koristimo priliku da se zahvalimo međunarodnim posmatračima ali i domaćim ekspertima, CRTA i druge organizacije su na najbolji mogući način obavile svoj posao u zaštiti izborne volje građana. Dokumentovali su izbornu krađu i stavili čvrste dokaze na raspolaganje domoćoj javnosti i međunarodnoj zajednici. Bez ovih hrabrih, stručnih i istrajnih ljudi borba za odbranu narodnog suvereniteta ne bi bila moguća.

Go To Top
Skip to content