kontakt@zajedno-moramo.rs

Odgovor Nebojši Krstiću

Režimske kerbere je uhvatila panika od propasti partokratije, pa obmanjuju javnost glupostima i lažima. Tako čini i plaćeni naprednjak Nebojša Krstić, koji je u Politici pokušao da ospori naš predizborni proces. Očekivali smo i neki pametniji odgovor od glasnogovornika režima, ali ga za sada nismo dobili.

Kada Krstić kaže da smo grupa amatera on mora pre svega da razume da uspešni predizbori predstavljaju ulazak građana, u punoj snazi, u politiku i sam kraj partokratije. A to što se on plaši partokratijskog kraha je njegova lična bojazan.

Članovi Zajedno, koji su već na funkcijama, ne libe se provere uverljivosti svojih programa pred biračima, baš na predizborima.

Dejan Atanacković, naš prvi i to stranački kandidat na predizborima, već je odbornik u Skupštini grada Beograda. Naravno da stranka Zajedno ima svoje kadrove.

Svi koji budu učestvovali na predizborima su saglasni da stanu na listu za sledeće izbore- te samim tim postaju naši kadrovi izabrani od strane gradjana.

Svi mi znamo ko su njihovi kadrovi! A da su oni bar jednom prošli proces predizbora, ne bi kamen na kamenu ostao od SNS-a.

Radujemo se ovakvim napadima i verujemo da će ih njihovi pokušaji u sprečavanju naše borbe za bolje demokratsko društvo, samo osnažiti i učiniti predizbore još boljim procesom.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content