kontakt@zajedno-moramo.rs

Odgovor na neistine šabačkih naprednjaka

Nebojša Zelenović nikada nije uputio poziv za političku saradnju bilo kojem srpskom ministru u prištinskoj vladi, pa ni ovom najnovijem. Laži SNS-a su bezočne, kao što su uvek i bile.

Gradski odbor Zajedno u Šapcu ističe da je politika vlasti prema KiM ušla u potpuni ćorsokak i to nikakvim izmišljotinama  neće biti promenjeno. Srbija treba da izađe sa vizijom Zapadnog Balkana za 21. vek, kao regiona mira i blagostanja za više od dvadeset miliona ljudi koji ovde žive. Umesto toga svake nedelje prisustvujemo tragikomičnim predstavama koje vlast izvodi. Kako stoje stvari, danas smo ljuti, kao onaj pop u priči, koji se naljutio na selo. Sve to zbog saopštenja portparola EU. Ako je predsednik i rešio da se popne na brdo, podsećamo ga da nema pravo da ceo jedan narod vodi u propast, kao što su to činile devedesetih godina vlade, u kojima je i on bio ministar.

A, lokalnim čaušima poručujemo da misle o tome kako će ih deca i unuci pamtiti kao Sandokanovu vojsku koja je, privremeno, otela Šabac od njegovih građana.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content