kontakt@zajedno-moramo.rs

Novogodišnja čestitka Nebojše Zelenovića

Svim građanima i građankama Srbije želim srećnu i uspešnu 2023. godinu!

Verujem da ćemo u novoj godini uzdrmati partokratiju, tu užasnu bolest našeg javnog života, kroz uspešne predizbore koje upravo organizujemo.

Želim da zajedno smanjimo korupciju, emigraciju i nezaposlenost mladih i uništimo sivo i crno tržište sa organizovanim kriminalom.

Potrebno nam je povećanje transparentnosti na EU nivou, veća prava žena, zelena politika i bolja poljoprivreda sa hitnim merama.

Iznad svega potrebno nam  je snažno ubrzanje našeg puta ka EU kroz naše jasno određenje da podržavamo herojsku borbu za slobodu, umesto što duvamo u jedra agresoru. Predlažem međunarodnu konferenciju o Zapadnom Balkanu, na kojoj će se utvrditi zajednička odbrambena i bezbednosna politika sa EU, istovremeno razrešiti sva otvorena pitanja i ovaj region trajno postati prostor mira i blagostanja za 20 miliona ljudi. Tako ćemo izaći iz tamnog vilajeta u koji smo ušli posle pada Berlinskog zida.

Svim građanima i građankama Srbije želim dobro zdravlje, radost i sreću.

Samo zajedno ćemo se izboriti da više odlučujemo, da više zarađujemo, da savladamo kriminal i korupciju, da imamo moderno obrazovanje i kvalitetno lečenje.

Samo zajedno možemo do pobeda, a neka one i počnu u 2023. godini!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content