kontakt@zajedno-moramo.rs

Nešić: Direktor se ruga svojim radnicima

Zbog pritisaka na zaposlene u javom sektoru, reagovala je i kragujevačka opozicija. Predstavnici 11 stranaka, pokreta i grupa građana, predali su Osnovnom javnom tužilaštvu zahtev za preduzimanje svih zakonskih radnji za zaštitu radnika koji su izloženi pritiscima i ucenama.

Narodni poslanik Nikola Nešić, kao jedan od potpisnika ovog zajedničkog zahteva, izjavio je da se direktor Energetike “ruga svojim radnicima”.

On tvrdi da kragujevačka opozicija ima informacije da su u Energetici pritisci konstantni, a raspolažu i konkretnim imenima ljudi koji pozivaju zaposlene.

On je dodao da je, osim iz Energetike, opozicija dobila prijave o političkim pritiscima i od zaposlenih u školama, ustanovama socijalne zaštite, lokalnoj samoupravi, sportskim klubovima…

Nešić je pozvao građane da prijave pritiske i najavio da će predstavnici 11 opozicionih stranaka, koji su podneli zahtev Osnovnom javnom tužilaštvu za zaštitu građana od političkog mobinga, naredne nedelje proveriti da li su postupili po službenoj dužnosti.

Izvor: nova.rs

Go To Top
Skip to content