kontakt@zajedno-moramo.rs

Miketić: Nedimović je uništio poljoprivredu, a sad se sprema i za Fudbalski savez Srbije

Bivši ministar Nedimović nakon što je uništio srpsku poljoprivredu, sprema se na novi destruktivni zadatak: da dotuče srpski fudbal i progura megalomansku pljačku koja se odvija iza projekta “nacionalni stadion”.

Ovo su rezultati Nedimovića kao ministra: stočarstvo je u nikada gorem stanju, uvozimo prasiće iz Holandije i Nemačke, uvozimo mleko iz Poljske i Bosne i Hercegovine, poljoprivderdnicima se duguje na stotine miliona evra za prošlogodišnje subvencije, ne isplaćuju se ovogodišnje, zemljoradnici su ostavljeni na nemilost pomahnitalim cenama goriva i đubriva, bez ikakve pomoći države, cene voća su namerno obarane zbog izvozničkog lobija.

Sve ovo nije samo dokaz nesposobnosti Nedimovića, ovo je smišljena pljačka ljudi koji nas hrane, jer su tako oni posrednici i neradnici zaradili milijarde na grbači naših poljoprivrednika.

Sada se Nedimović sprema za novi razorni zadatak. Da kao “stručnjak za fudbal” progura “nacionalni stadion” i obezbedi još milijardi profita svojim šefovima.

Planira se rušenje Beogradskog Sajma zarad širenja Beograda na vodi i preseljenje sajma na surčinsku livadu pod parolom “nacionalnog stadiona i EXPO 2027”.
To će građane da košta preko milijardu evra dok se vrednost profita procenjuje na preko 5 milijardi evra, a profit proširenja Beograda na vodi se takođe meri milijardama. Ovo je još jedna pljačka koja se krije iza nacionalnog motiva, ovog puta “nacionalnog stadiona”.

Predlažemo Nedimoviću da odustane od kandidature za predsednika FSS, jer to nije samo bruka za njega i srpski fudbal već i put nova kriminalna dela za koje će svaki “vršilac dužnosti” morati da odgovara.

Sa druge strane imamo jednog od najtrofejnijeg i najpoštovanijeg fudbalera Srbije, verovatno i najboljeg odbrambenog igrača svih vremena koji se sprema da svoje veliko srce i energiju založi u odbranu srpskog fudbala.

Gospodine Nedimoviću, nemojte biti u dilemi, građani će se pobuniti protiv vašeg zluradog plana i postaćete predmet sprdnje svih fudbalskih navijača u Srbiji.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content