kontakt@zajedno-moramo.rs

Nakon Ćutinog pisma Vučiću, salva teške artiljerije stranačkih glasila SNS

Nakon iskrenog otvorenog pisma narodnog poslanika Aleksandra Jovanovića Ćute, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, otpočela je salva teške artiljerije stranačkih glasila SNS. Salva laži, uvreda, neukusa, nedorečenosti, zamena teza i loše gramatike.

Gospodo skupštinske kolege, sreća da je vaš najozbiljniji problem i protivnik Aleksandar Jovanović.

Zamislite samo da ste odgovorni za prodaju teritorija Srbije, koketiranje sa teškim kriminalom, uništenom Elektroprivredom, proizvodnjom opijata, gartgantuovskim zaduživanjem i rasipanjem, stranačkim upošljenjima, aferama prisluškivanja i ko zna čime sve. To su ozbiljni problemi, a vi se srećom bavite samo Ćutinim otvorenim pismom, blago vama!

Raštimovana horska izvedba amaterskog pevačkog društva „Aleksandar Vučić“ o Aleksandru Jovanoviću Ćuti ukazuje da dirigenta hora boli istina i da, sem svakodnevnih prizemnih i bljutavih napada, laži i prljavština, nema šta da ponudi građanima Srbije.

Upravo kao i sapunica sa nevidljivim crnim panterom, bajka o raspuštenim građanima koji u gaćama hodaju po pretoplim stanovima i komedija sa sad ne-a sad da poslanicima Srpske liste koji na komandu polažu zakletvu na vernost tzv. državi Kosovo, poslednji pismeni sastavi imaju za cilj da zamute vodu i prikriju istinu da, zbog Aleksandra Vučića i njegove interesne zajednice pod nazivom Srpska napredna stranka, možemo doći u opasnost da naša deca nemaju vodu, vazduh, zemlju i da se predsednik države sprema da Srbiju proda svakom sumnjivom ponuđaču koji tutne šaku dolara.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content