kontakt@zajedno-moramo.rs

Marković: Apelujemo na opštinu Palilula da reši problem poplava za stanovnike Krnjače

Usled povišenog vodostaja Dunava i podzemnih voda, stanovnici Krnjače se opet susreću sa ogromnim poplavama i izlivanjem fekalne kanalizacije budući da obećanje koje im je ova vlast dala da će uvesti kanalizaciju, još uvek nije ispunjeno.

Predizborni kandidat stranke Zajedno, Dušan Marković, posetio je građane leve obale ukazujući na svakodnevne probleme sa kojima se oni susreću.

Neplanska gradnja na levoj obali Dunava koja traje već godinama dovela je do situacije da je nemoguće živeti u ovom delu grada koji se nalazi na svega nekoliko kilometara od centra.

Ovi ljudi žive gotovo 12 godine bez crpne pumpe koja je služila za odvlačenje vode, a koja je misteriozno nestala i trenutno se ne zna gde je.

Ovim putem zahtevamo da se pumpa, koja je u Prvoj partizanskoj ulici u naselju Krnjača služila za odvodnjavanje, pod hitno postavi i da počne da radi u službi građana.

Mi ćemo pokrenuti inicijativu svim građanskim metodama koje su nam na raspolaganju da se pomenuti problem u hitnom postupku reši.

Pozivamo opštinu Palilula da reaguje po ovom pitanju i da ovaj problem reši.

Borba za kanalizaciju, borba za crpnu pumpu, borba za život!

Go To Top
Skip to content