kontakt@zajedno-moramo.rs

Hvala na podršci!

Koalicija „Srbija protiv nasilja“ se zahvaljuje svim građanima i građankama koji su svojim potpisima u mnogim gradovima naše zemlje podržali listu koja će našem društvu doneti izvesnost i vratiti normalnost.

„Srbija protiv nasilja“ donosi mogućnost dostojanstvenog života u kojem će svi moći da žive mirno i pristojno od svog rada, u kojem će zdravstvo i obrazovanje svima biti dostupni i u kojem ćemo se svi osećati sigurno na našim ulicama, na poslu i u školama.

Pozivamo sve građane da uključe u borbu i da se prijave da budu kontrolori na biračkim mestima. Ovo je zajednička borba i svi su dobrodošli da uzmu učešće u njoj. Vaše prijave za kontrolore možete ostaviti online ili u kancelarijama stranaka koje čine koaliciju „Srbija protiv nasilja“, nakon čega će vas kontaktirati naši timovi koji će vam pružiti sve informacije i potrebnu obuku. Koalicija „Srbija protiv nasilja“ će svim građanima koji se uključe u odbranu naših glasova garantovati sigurnost, pravnu i svaku drugu zaštitu. Pridružite se pobedi!

Go To Top
Skip to content