kontakt@zajedno-moramo.rs

Dok Nišlije grcaju u siromaštvu, funkcioneri dodeljuju sami sebi novac i dižu granicu bezobrazluka na viši nivo!

Kada pomislite da ne može dalje, niški naprednjački funkcioneri na vlasti pomere granicu bahatosti i bezobrazluka i dodele sami sebi 40 hiljada dinara kako bi “lakše prevazišli predstojeću energetsku krizu”.

I dok većina građana na jugu Srbije grca u nemaštini, krpi kraj sa krajem boreći se za goli život, dok prima zaradu sa dodatkom do minimalnog ličnog dohotka, funkcioneri u gradu na Nišavi sa primanjima od po 100 i više hiljada doneli su još jednu sramnu odluku i po ko zna koji put gurnuli ruku u džepve svih, već siromašenih, građana Niša.

Drznuli su se i sebi dodelili 20 hiljada dinara i još 20 hiljada prvog decembra a sve zarad „lakšeg prevazilaženja energetske krize u predstojećem zimskom periodu“. Dakle, 40 hiljada za gospođu i 40 hiljada za gospodina i njihovu decu.

A vi, građani Niša, kako ste? Kakav će uticaj predstojeća energetska kriza imati na vas i vaše porodice?

Stranka ZAJEDNO – Niš najoštrije osuđuje jednu ovakvu sramnu odluku niške nenarodne vlasti! Plan za prevazilaženje negativnog uticaja energetske krize je neophodan za sve građane Niša, za sve radnike i sve seljake, a ne samo za podobne funkcionere, kojima je bitna jedino topla stolica na kojoj sede, koji nemaju više trunku sramote, a ni obraza!

Go To Top
Skip to content