kontakt@zajedno-moramo.rs

Mitrašinović: Ako laže koza ne laže rog

Neverovatnom brzinom je klika Zapadne Srbije uspela da sroči otužan tekst o noćenju u našem voljenom gradu, prenebregavajući činjenicu da je izjavu o broju noćenja dao njihov direktor. Pošto neki od njih, očigledno, nemaju završenu osnovnu školu može se zaključiti da nisu mogli pročitati sopstvenu izjavu koju je izguslao glumac-direktor, koji se, štaviše, trudi da odlično glumi direktora.

Cifra od 18.000 noćenja je svakako njegova izjava, a ne naklapanje kako pokušavate da predstavite. Niko od nas nije doveo u zabunu građane, to ste uradili sami svojom nespretnom komunikacijom i nepoznavanjem soptvenog posla.

Primedbe se, naravno, ne odnose na sve zaposlene u Turističkoj organizaciji! Svaka ustanova ovakvog tipa, pa i šabačka, svakako poseduje ozbiljan kadrovski potencijal koji, nažalost, od vaših stranačkih kadrova ne može doći do izražaja.

A što se tiče moje zabrinutosti, svakako mnogo više razloga za brigu imate vi u čijim rukama je turistički razvoj grada, turizam je pitanje svih građana, a javno izvinjenje svakako mora doći od direktora koji u samo nekoliko dana daje dijametralno suprotne izjave po istom pitanju.

I što kaže naša narodna izreka “Magarac u Beč, magarac iz Beč” – svakako vam je jasna. Dani otvorenih preletača 2020. pokazali su koliko ste dosledni politici koju ste ponudili glasačima. Takav manifest je jedino imao Juda Iskariotski, pa vi. S tim, da se Juda prodao za 30, a vi samo za dva srebrnjaka (možda i manje). I pre nego što napišete tekst u svoju odbranu, neka komentare ostave pismeni ili bar polupismeni članovi pokreta, nepismene ne razumemo. Naravno, neka se nađe tu i neki lažni profil, ne morate baš svi po naredbi da lajkujete.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.
Go To Top
Skip to content