kontakt@zajedno-moramo.rs

Privremeno veće

Nikola Nešić

Član privremenog veća
Narodni poslanik

Narodni poslanik u novom sazivu i odbornik u lokalnom parlamentu Kragujevca poslednjih 6 godina. Master inženjer telekomunikacija sa 9 godina iskustva u SBB-u. Oženjen, otac dvoje dece.

Đorđe Miketić

Član privremenog veća
Narodni poslanik

Rođen u Beogradu, odrastao u Gornjem Milanovcu, uz verovatno sva izdanja Dečjih novina. Srednju školu završio u Čarlstonu, Južna Karolina. Završio stomatološki fakultet u Beogradu, gde je završio i akadmsku specijalizaciju iz implantologije, a potom i specijalizaciju u Bonu, Nemačkoj. Nakon toga završio je i osnovne studije iz književnosti i komunikologije, na FMK i bio na masteru iz dramaturgije na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Autor je jednog romana, nekolicine scenarija i drama. Uređivao stručne časopise i kolumnista u beogradskim nedeljnicima. Aktivizmom se bavi od studentskih dana. Pokrenuo je inicijativu SRCE GRADA na Starom gradu u Beogradu, a osnivač je i Ekološkog ustanka.

Jelena Kalajdžić

Članica privremenog veća

Doktorirala na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu gde se bavi uvodjenjem novih tehnologija u proizvodnji hrane. Udata i majka dvoje dece.

Nebojša Cakić

Član privremenog veća
Narodni poslanik

Rodjen u Leskovcu 22.06.1962.
godine. Oženjen, otac jedne ćerke.
Diplomirani pravnik po zanimanju, radi u filijali Republickog fonda za zdravstveno osiguranje u Leskovcu.

Nenad Zdravković

Član privremenog veća

Rođen 1974 god. Specijalista neurologije. Predsednik GG ,,Za Leskovac -ZAJEDNO”. Odbornik skupstine grada Leskovca. Politikom se bavi od 1998 god.

Srđan Mitrašinović

Član privremenog veća

Diplomirani ekonomista – master. Živi i radi u Mačvanskom selu Slepčević. Zalaže se za uspostavljanje sistema koji daje jednake šanse.

Vladimir Radivojević

Član privremenog veća

Profesor sporta i fizickog vaspitanja. Nosilac liste na poslednjim lokalnim izborima.

Kristina Milošević

Članica privremenog veća

Rođena 1984. godine u Gornjem Milanovcu, ekonomista po struci. Udata i ponosna majka dva dečaka.
Politički sam angažovana punu deceniju i sve to vreme se snažno držim principa zbog kojih sam i odlučila da uđem u politiku.
Najbitnije u politici za mene je doslednost u vrednostima, koja opravdava dobijeno poverenje. Dosledni sebi i ciljevima koje ističete u borbi za promenu zajednice, pokazujete da zaslužujete da vam građani ukažu poverenje.

Jovan Rajić

Član privremenog veća

Advokat sa više od deset godina profesionalnog iskustva u sferi privrednog prava, energetike i životne sredine. Osnivač i predsednik Upravnog odbora Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu – RERI. Kao nestranačka ličnost bio izabran za predsednika Političkog saveta stranke “Zajedno za Srbiju”.

Zoran Petrov

Član privremenog veća

Rođen je 08.08.1965 g. u Dimitrovgradu, ekonomista, oženjen, otac jednog deteta. Generalni sekretar stranke ZAJEDNO i poverenik odbora za Dimitrovgrad. Odbornik u Skupštini opštine Dimitrovgrad od 2000. do 2020., narodni poslanik u dva mandata u Skupštini R. Srbije. Bio predsenik Nacionalnog saveta bugatske nacionalne manjine u Srbiji i dve godine predsednik koordinacije svih nacionalnih saveta manjina u Srbiji. Jedan od osnivača stranke Zajedno za Srbiju.

Radivoje Jovović

Član privremenog veća

Doktorirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Radi kao docent na Fakultetu za pravne i poslovne studije “dr Lazar Vrkatić”, Novi Sad. Više od decenije se bavi građanskim aktivizmom, smatrajući da je pravi profesor samo onaj koji živi reči koje predaje. Veruje u poštovanje različitosti i socijalnu pravdu.

Goran Milošević

Član privremenog veća

Profesor fizičkog vaspitanja, odbornik u lokalnoj skupštini, sindikalni radnik, otac dvoje dece.

Slaviša Dinić

Član privremenog veća

Gornji Matejevac kod Niša, rođen 16.10.1962.god. master inženjer menadžmenta u agro biznisu, odbornik GO Pantelej – Niš

Melanija Lojpur

Melanija Lojpur

Članica privremenog veća

Melanija Lojpur je dugogodišnja sindikalna aktivistkinja. U javnom sektoru stekla je iskustvo u radu sa javnim preduzećima, lokalnom samoupravom, ministarstvima, kao i pokrajinskim institucijama. Ova dva iskustva oblikovala su joj levu političku perspektivu, pre svega kroz međunarodne sindikalne kontakte koje je sticala tokom rada. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a masterirala na Fakultetu političkih nauka na BU. PR je Političke platforme Solidarnost, koja se bavi radničkim i socijalnim pravima. Više od 15 godina bavi se feminističkim temama, kao i temama koje se tiču LGBT+ zajednice i drugih marginalizovanih grupa. Radi na razvoju ženskog pokreta kao i razvoja civilnog društva.

Miloš Baković Jadžić

Miloš Baković Jadžić

Član privremenog veća

Miloš Baković Jadžić rođen je 1983. godine u Beogradu gde je i završio sociologiju na Filozofskom fakultetu. Jedan je od portparola Političke platforme Solidarnost i radi u Centru za politike emancipacije. U Skupštini grada Beograda je odbornik i član Saveta za privredna pitanja i poljoprivredu.

Vladimir Simović

Vladimir Simović

Član privremenog veća

Go To Top
Skip to content