Privremeno veće

Danijela
Danijela Nestorović
Član privremenog veća

Rođena 21.2. 1974. Godine u Beogradu. Završila XII Beogradsku gimnaziju ( 1989-1994). Pravni fakultet u Beogradu – pravosudni smer završila 1999 godine, prosek 8.25
Pravosudni ispit položila 2002.godine. Majka jednog deteta.
U advokaturi sam od 2004., Član sam Advokatske komore Beograda i nastaviću da se bavim advokaturom uporedo sa poslom narodnog poslanika. Član sam Odbora za pravosuđe, državnu i lokalnu samoupravu, kao i zamenik člana u odboru za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Jedan od osnivača Ekološkog ustanka – Ćuta. Aktivista u lokalnoj zajednici pa onda i po celom Beogradu i Srbiji.

Nešić
Nikola Nešić
Član privremenog veća

Narodni poslanik u novom sazivu i odbornik u lokalnom parlamentu Kragujevca poslednjih 6 godina. Master inženjer telekomunikacija sa 9 godina iskustva u SBB-u. Oženjen, otac dvoje dece.

Đorđe Miketić
Član privremenog veća

Rođen u Beogradu, odrastao u Gornjem Milanovcu, uz verovatno sva izdanja Dečjih novina. Srednju školu završio u Čarlstonu, Južna Karolina. Završio stomatološki fakultet u Beogradu, gde je završio i akadmsku specijalizaciju iz implantologije, a potom i specijalizaciju u Bonu, Nemačkoj. Nakon toga završio je i osnovne studije iz književnosti i komunikologije, na FMK i bio na masteru iz dramaturgije na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Autor je jednog romana, nekolicine scenarija i drama. Uređivao stručne časopise i kolumnista u beogradskim nedeljnicima. Aktivizmom se bavi od studentskih dana. Pokrenuo je inicijativu SRCE GRADA na Starom gradu u Beogradu, a osnivač je i Ekološkog ustanka.

Jelena Kalajdžić
Član privremenog veća

Doktorirala na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu gde se bavi uvodjenjem novih tehnologija u proizvodnji hrane. Udata i majka dvoje dece.

Milinka Nikolić
Član privremenog veća

Narodni poslanik

Nebojša Cakić
Član privremenog veća

Rodjen u Leskovcu 22.06.1962.
godine. Oženjen, otac jedne ćerke.
Diplomirani pravnik po zanimanju, radi u filijali Republickog fonda za zdravstveno osiguranje u Leskovcu.

Nenad Zdravković
Član privremenog veća

Rođen 1974 god. Specijalista neurologije. Predsednik GG ,,Za Leskovac -ZAJEDNO”. Odbornik skupstine grada Leskovca. Politikom se bavi od 1998 god.

Srđan Mitrašinović
Član privremenog veća

Diplomirani ekonomista – master. Živi i radi u Mačvanskom selu Slepčević. Zalaže se za uspostavljanje sistema koji daje jednake šanse.

Aleksandar Stanković
Član privremenog veća

Član saveta Skupstine Slobodne Srbije i konsultant.
Magistar medjunarodnih odnosa

Vladimir Radivojević
Član privremenog veća

Profesor sporta i fizickog vaspitanja. Nosilac liste na poslednjim lokalnim izborima.

Kristina Milošević
Član privremenog veća

Rođena 1984. godine u Gornjem Milanovcu, ekonomista po struci. Udata i ponosna majka dva dečaka.
Politički sam angažovana punu deceniju i sve to vreme se snažno držim principa zbog kojih sam i odlučila da uđem u politiku.
Najbitnije u politici za mene je doslednost u vrednostima, koja opravdava dobijeno poverenje. Dosledni sebi i ciljevima koje ističete u borbi za promenu zajednice, pokazujete da zaslužujete da vam građani ukažu poverenje.

Jovan Rajić
Član privremenog veća

Advokat sa više od deset godina profesionalnog iskustva u sferi privrednog prava, energetike i životne sredine. Osnivač i predsednik Upravnog odbora Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu – RERI. Kao nestranačka ličnost bio izabran za predsednika Političkog saveta stranke “Zajedno za Srbiju”.

Zoran Petrov
Član privremenog veća

Rođen je 08.08.1965 g. u Dimitrovgradu, ekonomista, oženjen, otac jednog deteta. Generalni sekretar stranke ZAJEDNO i poverenik odbora za Dimitrovgrad. Odbornik u Skupštini opštine Dimitrovgrad od 2000. do 2020., narodni poslanik u dva mandata u Skupštini R. Srbije. Bio predsenik Nacionalnog saveta bugatske nacionalne manjine u Srbiji i dve godine predsednik koordinacije svih nacionalnih saveta manjina u Srbiji. Jedan od osnivača stranke Zajedno za Srbiju.

Goran Milošević
Član privremenog veća

Profesor fizičkog vaspitanja, odbornik u lokalnoj skupštini, sindikalni radnik, otac dvoje dece.

Ljubomir Radović
Član privremenog veća

Rođen 1982. u Sarajevu a od 1992. godine živim u Valjevu. Završio sam Geografski fakultet u Beogradu i radim kao profesor geografije.
U periodu od 2016-2021. godine dva puta sam biran za odbornika u Skupštini grada Valjeva, a na lokalnim izborima 2020. godine kao prvi na listi GG Lokalni front Va – slobodni ljudi.
Glavni cilj moje političke borbe, mnogi bi rekli borbe sa vetrenjačama, je okupljanje ostvarenih i kvalitetnih ljudi koji će zajedno menjati kvaran sistem u kojem smo odrasli u sistem koji će obezbediti lepšu i izvesniju budućnost naše dece, uz jednake šanse za sve.

Milica Marušić Jablanović
Član privremenog veća

Dr Milica Marušić Jablanović rođena je 1983.u Beogradu. Diplomirala je psihologiju i doktorirala andragogiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Zaposlena je na Institutu za pedagoška istraživanja, gde joj jedna od istraživačkih oblasti ekološka pismenost. Кao ekološki aktivista deluje kroz grupu Odbranimo reke Stare planine od 2018. na različite načine.

Radivoje Jovović
Član privremenog veća

Doktorirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Radi kao docent na Fakultetu za pravne i poslovne studije “dr Lazar Vrkatić”, Novi Sad. Više od decenije se bavi građanskim aktivizmom, smatrajući da je pravi profesor samo onaj koji živi reči koje predaje. Veruje u poštovanje različitosti i socijalnu pravdu.

Slaviša Dinić
Član privremenog veća

Gornji Matejevac kod Niša, rođen 16.10.1962.god. master inženjer menadžmenta u agro biznisu, odbornik GO Pantelej – Niš