Pokrajinski odbor – Vojvodina

Dragana Mortvanski
Radno povereništvo za Vojvodinu

Rođena u Novom Sadu 31.07.1976. godine, majka troje dece, master ekonomista, licencirani knjigovođa od 2000. godine, vlasnik preduzeća za knjigovodstvene usluge, član strukovnog udruženja sudskih veštaka i budući sudski veštak za računovodstvo i reviziju.

Dalibor Ćalić
Radno povereništvo za Vojvodinu

Rođen 16.01.1979 u Novom Sadu. Nakon završene srednje škole odslužio je vojni rok u periodu od 1998. do 1999. godine. Radi u privatnom sektoru. Zastupnik UG ” Futoška inicijativa”. Vise od 10 godina se bavi aktivizmom. Oženjen je i otac troje dece.

Stefan Ristić
Radno povereništvo za Vojvodinu

Rodjen 15.05.1988. u Slavonskom Brodu, a osnovnu i srednju skolu zavrsio je u Brckom. Diplomirao i masterirao na smeru Masinstvo na Fakultetu tehnickih nauka Univerziteta u Novom Sadu.
Trenutno zaposlen u multinacinalnoj kompaniji u kojoj je rukovodilac projektnog tima. Zivi u Novom Sadu, oženjen je i otac jednog deteta.

Darko Lazarević
Radno povereništvo za Vojvodinu

Master inženjer arhitekture, više od 25 godina se bavi politikom i pravima mladih i socijalno osetljivih grupa. Izviđač, omladinski radnik i edukator, koji je kroz višedecenijski rad edukovao veliki broj mladih u našoj i zemljama regiona, promovišući zdrave načine života, kao i univerzalna ljudska prava svakog pojedinca. Radno iskustvo u oblasti građevine, arhitekture i humanitarnog rada. Oženjen, otac jednog deteta.

Jelena Kalajdžić
Koordinaror povereništva za Vojvodinu

Doktorirala na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu gde se bavi uvodjenjem novih tehnologija u proizvodnji hrane. Udata i majka dvoje dece.

Aktivnosti iz Vojvodine

Predlažemo HITNO donošenje jakog agrarnog plana

Nemar, bezobzirnost i neznanje zaposlenih u Ministartsvu za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu rezultirali su nezadovoljstvom poljoprivrednih proizvođača koji su prethodnih nekoliko dana na ulicama širom…

Kontakt

Novi Sad (centrala pokrajinskog odbora “Zajedno”)

Pozorišni trg 6 (preko puta SNP-a)

Radno vreme: 09h – 17h
mail: zajedno.pokrajina@gmail.com
Priključi nam se na Telegram grupi:

Zajedno Pokrajina