Koordinatori lokalnih odbora i poverenici

Slaviša Dinić
Niš

Gornji Matejevac kod Niša, rođen 16.10.1962.god. master inženjer menadžmenta u agro biznisu, odbornik GO Pantelej – Niš

Radivoje Jovović
Novi Sad

Doktorirao na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Radi kao docent na Fakultetu za pravne i poslovne studije “dr Lazar Vrkatić”, Novi Sad. Više od decenije se bavi građanskim aktivizmom, smatrajući da je pravi profesor samo onaj koji živi reči koje predaje. Veruje u poštovanje različitosti i socijalnu pravdu.

Tatjana Ljubišić
Sremska Mitrovica

Rodjena 1972.u Sr. Mitrovici. Diplomirala na katedri arapskog jezika Filoloskog fakulteta u Beogradu. Zivim i radim u skoli od 1996.u rodnom gradu. Predajem engleski jezik. Verujem u ekologiju i gradjansko drustvo i zalazem se za ta prava u svom gradu.

Milica Marušić Jablanović
Beograd

Dr Milica Marušić Jablanović rođena je 1983.u Beogradu. Diplomirala je psihologiju i doktorirala andragogiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Zaposlena je na Institutu za pedagoška istraživanja, gde joj jedna od istraživačkih oblasti ekološka pismenost. Кao ekološki aktivista deluje kroz grupu Odbranimo reke Stare planine od 2018. na različite načine.

Velimir Kuzmanović
Šabac

Predsednik Gradskog odbora Šabac, profesor književnosti u Ekonomskoj školi u Šapcu, 60 godina, odbornik. Oženjen, sin Branislav nagrađen za najbolji master rad na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, takođe oženjen, unuk Danilo.

Dragan Bisenić
Čačak

Rođen u Čačku 1973 god. Osnovnu i srednju školu završio u Čačku a studije fizioterapije u Beogradu. U mladosti se bavio muzikom i sportom. Nagrađivan kao mladi pisac kratkih priča u SFRJ. Dugogodišnji građanski i sindikalni aktivista. Odbornik u Skupštini grada Čačka u dva mandata. Oženjen. Otac troje dece.

Nešić
Nikola Nešić
Kragujevac

Narodni poslanik u novom sazivu i odbornik u lokalnom parlamentu Kragujevca poslednjih 6 godina. Master inženjer telekomunikacija sa 9 godina iskustva u SBB-u. Oženjen, otac dvoje dece.

Goran Golubović
Bor

Poverenik za Bor
Načelnik ginekologije ZC Bor.

Goran Simatović
Zaječar

Poverenik za Zaječar
Mašinski inženjer u penziji.
Planinar.

Dragan Kleut
Zrenjanin

Rodjen 1976.g u Zrenjaninu otac dvoje dece poljiprivrednik i radnik u kompaniji NIS.Aktivni učesnik u organizaciji udruzenja poljoprivrednika i Saveza udruzenja poljoprivrednika Banata čiji sam i predsednik od osnivanja 2012g izabran jednoglasno od strane upravnog odbora Saveza.Aktivan borac za prava poljoprivrednika i opstanak malih i srednjih poljoprivrednih gazdinstava u republici Srbiji.Savetnik Biljani Stojkovic u izbornoj trci za kanditaturu na mestu predsednika Srbije,clan skupstine slobodbe Srbije i koalicije Zajedno i kandidat za narodnog poslanika ispred koalicije Moramo na poslednjim izborima.Zalazem se za promenu vlasti,drustva u kome institucije vladaju punim kapacitetom, za decentralizaciju drzave i vlasti ,pravnu drzavu, slobodu govora,misljenja medija i politickog i nacionalnog opredeljenja.
Oženjen suprugom Snežanom.

Rade Panić
Kraljevo

Rođen 29. decembra 1971. godine u Kraljevu. Osnovnu školu i Gimnaziju završio u Kraljevu i Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Položio specijalistički ispit na Vojno-medicinskoj Akademiji.
Od 2001. godine član SLDa i Sindikata svih zaposlenih u zdravstvu. Od 2015. predsednik Sindikata lekara i farmaceuta Srbije. Član Tima za poglavlje 28 o pristupanju EU i član borda Konfederacije nezavisnih sindikata EU (CESI).
Dobitnik je nagrade Vitez poziva za 2020. godinu koju dodeljuje Liga eksperata. Član je Saveta udruženja lekara Ujedinjeni protiv kovida.
Otac dvoje dece, anesteziolog, predsednik SLFS, srcem zemljoradnik iz Mrčajevaca.

Đorđe Mirković
Vladimirci

Rođen 14.7.1990 u Šapcu, po zanimanju diplomirani ekonomista. Živim u selu Matijevac, opština Vladimirci. Zaposlen u japanskoj kompaniji Yazaki u Šapcu poslednjih 6 godina.
10 godina politički aktivan, trenutno član izvršnog odbora u Zajedno i poverenik za Vladimirce.

Goran Milošević
Boljevac

Profesor fizičkog vaspitanja, odbornik u lokalnoj skupštini, sindikalni radnik, otac dvoje dece.

Đorđe Antonijević
Kragujevac

Đorđe Antonijević je rođen 1991. godine u Kragujevcu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirani pravnik.
Vlasnik agencije za marketing i ljudske resurse.
Jedan od osnivača i član Upravnog odbora političke organizacije Nova Snaga od 2014. godine. Šef izbornog štaba i odbornički kandidat Nove Snage na lokalnim izborima u Kragujevcu 2016. godine. Ujedinjenjem sa Kragujevačkom Inicijativom 2018. godine postao je generalni sekretar Alternative. Šef izbornog štaba i odbornički kandidat na lokalnim izborima 2020. godine.

Nebojša Petković
Majdanpek

Poverenik za Majdanpek.
Profesor biologije.

Kristina Milošević
Gornji Milanovac

Rođena 1984. godine u Gornjem Milanovcu, ekonomista po struci. Udata i ponosna majka dva dečaka.
Politički sam angažovana punu deceniju i sve to vreme se snažno držim principa zbog kojih sam i odlučila da uđem u politiku.
Najbitnije u politici za mene je doslednost u vrednostima, koja opravdava dobijeno poverenje. Dosledni sebi i ciljevima koje ističete u borbi za promenu zajednice, pokazujete da zaslužujete da vam građani ukažu poverenje.

Marko Simić
Osečina

Poljoprivrednik iz Osecine. Volonterski aktivan u udruzenju koje promovise sportsko-turisticke potencijale Osecine. Šef odbornicke grupe u lokalnom parlamentu.

Zoran Gačić
Bogatić

Poverenik za Bogatić

Marija Vasić
Bela Palanka

Rođena u Pirotu 20.04.1997. godine. Završila gimnaziju u Beloj Palanci i Pravni fakultet u Nišu, na kome završava i master studije. Dobitnica stipendije Dositeja za najbolje studente u Republici Srbiji, na osnovnim, a potom i na master studijama. Trenutno obavlja pripravnički staž u advokatskoj kancelariji i priprema pravosudni ispit,nakon čega planira da se bavi advokaturom.

Zoran Petrov
Dimitrovgrad

Rođen je 08.08.1965 g. u Dimitrovgradu, ekonomista, oženjen, otac jednog deteta. Generalni sekretar stranke ZAJEDNO i poverenik odbora za Dimitrovgrad. Odbornik u Skupštini opštine Dimitrovgrad od 2000 do 2020, narodni poslanik u dva mandata u Skupštini R. Srbije. Bio predsenik Nacionalnog saveta bugatske nacionalne manjine u Srbiji i dve godine predsednik koordinacije svih nacionalnih saveta manjina u Srbiji. Jedan od osnivača stranke Zajedno za Srbiju.

Aleksandar Jojkić
Srbobran

Antifašista, lokal patriota. Ljude deli samo na dobre i loše. Bio sam 12 godina predsednik saveta MZ Turija. Bio član opštinskog veća u par mandata ispred LSV i podpredsednik skupštine opštine Srbobran. Živi u Turiji, radi u privatnoj firmi u NS. Predsednik ekološkog udruženja građana “Beljanska bara” i Odbojkaškog kluba “Mladost”

Miroslav Ilić
Titel

Rođen 21.10.1993 godine u Kninu, R. Hrvatska.

Apsolvent Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu na smeru Organska poljoprivreda.
Trenutno zaposlen u firmi koja se bavi prodajom mineralnih đubriva.

Nenad Zdravković
Leskovac

Rođen 1974 god. Specijalista neurologije. Predsednik GG ,,Za Leskovac -ZAJEDNO”. Odbornik skupstine grada Leskovca. Politikom se bavi od 1998 god.

Vladan Jakovljević
Jagodina

Rodjen 1961 u Jagodini, diplomirani agroekonomista BU, vise od tri decenije radnog iskustva na odgpovornim pozicijama u prehrambenoj industriji i energetici, trenutno menadzer u malom uslužnom porodicnom biznisu.
Ozenjen, otac dvoje dece fakultetski obrazovane, ponosni deda.

Slavko Živanović
Koceljeva

15.01.1950. Rodjen u Srbiji
Od 1972. U Austriji
Austrijski penzioner
Zavrsio skolu “Prehrambena tehnokogija”
1997. U oktobru osnovao ekološko udruzenje “Za spas lopte ”
Zastita životne sredine

Dragan Pajić
Loznica

Poverenik za Loznicu

Goran Stojićević
Šabac

Goran Stojićević je rođen 9. jula 1975. godine u Šapcu gde je završio osnovno i srednje obrazovanje. Godine 2001. diplomira na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu i stiče zvanje diplomirani profesor geografije. Zvanje magistra geografije stiče 2007. godine na geografskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Doktorsku tezu je odbranio na Univerzitetu u Novom sadu 2016. godine.
Od 2000. do 2009. godine radi u nekoliko osnovnih i srednjih škola kao profesor geografije. Od 2009. do 2011. godine radi kao pomoćnik direktora srednje Medicinske škole u Šapcu „Dr Andra Jovanović“ da bi od 2011. do 2016. godine radio na mestu direktora Centra za stručno usavršavanje u Šapcu. Od 2016. godine imenovan je na funkciju pomoćnika Gradonačelnika Šapca zaduženog za obrazovanje. Na Akademiji strukovnih studija u Šapcu počinje da radi kao predavač od 2018. godine.
Oženjen suprugom Marijom, otac dvoje dece.

Vladan Ristić
Ljubovija

Poverenik za Ljuboviju

Dušica Barović
Beograd

Rodjena 1994. u Loznici. Po zanimanju je master inženjerka gradjevine i bavi se izvodjenjem i projektovanjem gradjevinskih konstrukcija visokogradnje.
Na izborima 2020. birana za odbornicu u Skupštini grada Loznica ispred Grupe gradjana Smelo.

Miket
Đorđe Miketić
Beograd

Rođen u Beogradu, odrastao u Gornjem Milanovcu, uz verovatno sva izdanja Dečjih novina. Srednju školu završio u Čarlstonu, Južna Karolina. Završio stomatološki fakultet u Beogradu, gde je završio i akadmsku specijalizaciju iz implantologije, a potom i specijalizaciju u Bonu, Nemačkoj. Nakon toga završio je i osnovne studije iz književnosti i komunikologije, na FMK i bio na masteru iz dramaturgije na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. Autor je jednog romana, nekolicine scenarija i drama. Uređivao stručne časopise i kolumnista u beogradskim nedeljnicima. Aktivizmom se bavi od studentskih dana. Pokrenuo je inicijativu SRCE GRADA na Starom gradu u Beogradu, a osnivač je i Ekološkog ustanka.

Anica Gajić
Jagodina

Rođena 1979. u Jagodini, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, a kasnije diplomirala žurnalistiku.
Zaposlena u privatnom sektoru od 2003. godine, u bankarstvu, mikrofinansijskim institucijama, udruženju preduzetnika i u komercijali – sektoru prodaje i izvoza. Trenutno radi kao komercijalni direktor u sektoru industrije (montaža industrijskih mašina i opreme).
Aktivno se bori za zaštitu prava životinja, zaštitu ljudi i životne sredine, kroz udruženje za zaštitu životinja “Kućica za spas”, gde je na poziciji predsednik Skupštine udruženja.
U politiku ulazi kao član Skupštine slobodne Srbije, a ujedno se priključuje i stranci Zajedno.

Mladen Cvijetić
Novi Sad

Imam 23 godine, student sam Filozofskog Fakulteta u Novom Sadu, smer sociologija. Po ubeđenju sam levičar, antifašista i borac za socijalnu pravdu. Proteklih pet godina se bavim aktivizmom, učestvovao sam u aktivističko – političkim sadržajima i obukama. Trenutno sam sekretar gradskog odbora ZAJEDNO! Novi Sad.

Marko Barać
Kragujevac

Rođen 1990. godine u Kragujevcu u kom je stekao zvanje diplomiranog inženjera energetike.
Politikom se bavi od studentskih dana sa željom poboljšanja životnog standarda, boljeg položaja osetljivih društvenih grupa, zalaže se za dostupnost kulturnih sadržaja i očuvanje životne sredine.
Kosmopolitskog duha, poštuje tradiciju i kulturu svoje zemlje i moralne vrednosti stavlja iznad pojedinačnih interesa.

Jadranka Jevremović
Pančevo

Ekonomista
Datum rođenja: 06.08.1982. Pančevo
Od 24.novembra 2021. Predsednik GO Zajedno za Srbiju

Ivan Likić
Kosjerić

Rodjen 23.02.1987 u Pozegi. Zavrsio srednju PTT skolu i Visoku skolu za Informacione i komunikacione tehnologije(ICT) u Beogradu.
Trenutno radim kao projekt menadzer u Holandiji (Harlem) na nacionalnom projektu (optika do svakog korisnika)